Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan eşi Demet Okutan Devteşti Kadın Kültür Merkezini ziyaret ederek, Trikotaj ve Giyim Bölümü öğrencileri tarafından yapılan trikotaj ve giyim sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Devteşti Kadın Kültür Merkezini ziyaret eden Demet Okutan merkezin birim sorumlusu Derya Özbek çalışmalardan merkez hakkında bilgi aldı.
Kadın merkezlerinden sorumlu Abdullah Dut ve Yenişehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Karevelioğlu"nun da hazır bulunduğu ziyarette Demet Okutan, Kadın Kültür Merkezinde Trikotaj ve Giyim kursunu başarıyla tamamlayan 15 kursiyerin belgelerini de verdi.
Kursiyerlerin yapmış olduğu el işi ürünleri inceleyen Demet Okutan,  kursiyerlere başarılarının devamını diledi.
Kadın Kültür Merkezlerine ziyaretlerinin süreceğini belirten Demet Okutan, kadınların bu merkezler sayesinde aile bütçesine katkıda bulunabilecek seviyeye geldiklerini söyledi.  
Merkezde bulunan kadınlarla sohbet eden Demet Okutan, her konuda kadınlara desteklerinin devam edeceğini söyledi.  
Devteşti Kadın Kültür Merkezinde Kadınlar ve çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Demet Okutan, çocuklara oyuncak verdi.
Bu arada Demet Okutanın ziyaret ettiği Devteşti Kadın Kültür Merkezinde Trikotaj ve Giyim kurslarının yanı sıra, bilgisayar kursu, temel eğitim, aile sağlığı ve el sanatları hakkında eğitim veriliyor. (UrfaHA)

Editör: Yusuf Güler