Vatandaşlardan Çerkez Ceylan, son dönemde artan fiyatlara ve denetimsizliklere tepki gösterdi. Fiyatların kontrolsüz bir şekilde yükseldiğini belirten Ceylan, özellikle Ramazan ayıyla birlikte temel ihtiyaçlara ulaşmanın daha da zorlaştığını ifade etti.

“Fiyatların aşırı artmasının nedeni fırsatçılık ve devletimiz de denetim yapmıyor, her şey serbest piyasa,” diyen Ceylan, bu ortamda vatandaşların mağdur olduğunu vurguladı. Denetim eksikliğinin fırsatçılara alan açtığını belirten Ceylan, “Denetleme olmadığı için herkes bildiğini okuyor,” dedi.

Ramazan ayı dolayısıyla alışveriş yaptığını ancak fiyatların hala çok yüksek olduğunu söyleyen Ceylan, “Fakir fukara geçimini zor sağlıyor,” diyerek dar gelirli vatandaşların yaşadığı zorluklara dikkat çekti.

Muhabir: MENDUH KİRLİ