CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, yeğeni Şahan Yazar’ın Sedef Yasakçı ile düzenlenen nişan merasimine katıldı.
Nişan töreninde genç çiftin mutluluğuna ortak olan Karadağ, Yazar ve Yasakçı ailelerini de tebrik etti.
Karadağ, yaptığı açıklamada, “Yeğenim Şahan Yazar’ın nişan merasimine katılarak bu güzel gününde mutluluğuna eşlik ettik. Değerli yeğenim Şahan Yazar ve kıymetli nişanlısı Sedef Yasakçı’ya bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum. Allah tamamına erdirsin.” dedi.
Nişanın Yazar ve Yasakçı aileleri için hayırlara vesile olmasını dileyen Karadağ, genç çifte ömür boyu mutluluk temennisinde bulundu.
Karadağ, “Bu nişanın Yazar ve Yasakçı ailelerine hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.




