Galatasaray taraftar grubu UltrAslan’ın Giresun İl Koordinatörlüğü, Giresun’un Dereli ilçesine bağlı Yıldız Köyü İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine, yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla kırtasiye desteğinde bulundu.Okulda öğrenim gören 79 öğrenciye sırt çantası başta olmak üzere çeşitli kırtasiye ürünleri hediye eden taraftarlar, çocukların mutluluklarına ortak oldu. Etkinlik, UltrAslan Giresun İl Koordinatörlüğü ve Dereli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirildi ve öğrencilerin temel kırtasiye ihtiyaçları karşılandı.
UltrAslan Giresun İl Temsilcisi Babür Erkan, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, “UltrAslan Giresun İl Koordinatörlüğü olarak her zaman çocuklarımızın ve eğitimin yanında olmayı kendimize görev biliyoruz. Dereli Yıldız Köyü İlkokulu ve Ortaokulu’nda okuyan evlatlarımızın eğitim hayatına küçük de olsa bir katkı sunmak bizler için büyük mutluluk oldu. Bu süreçte destek veren Galatasaraylı iş adamları ve taraftarlarımıza, Dereli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ağabey Tanış’a, Dereli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mehmet Bal’a ve Okul Müdürümüz Sayın Elif Akın Yanmaz’a teşekkür ediyor, öğrencilerimizin başarılı bir eğitim yılı geçirmelerini diliyorum” dedi.
Okul Müdürü Elif Akın Yanmaz da, “Okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin ihtiyaçlarını gözeterek yapılan bu anlamlı destek bizleri çok mutlu etti. Çocuklarımızın yüzlerindeki sevinci görmek, eğitime verilen desteğin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu katkılarından dolayı Galatasaraylı iş adamlarına, taraftarlara ve UltrAslan Giresun İl Koordinatörlüğü’ne teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Galatasaray Taraftarlarından Eğitime Anlamlı Katkı!
Galatasaray taraftar grubu UltrAslan, Giresun Dereli’deki Yıldız Köyü okuluna kırtasiye desteği vererek 79 öğrencinin mutluluğuna ortak oldu.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Yorumlar
Trend Haberler
Bayram Gelmeden Müjdesi Geldi: Emeklilere 18 Bin TL Ödenecek
Cebinde O Bankanın Kartı Olanlara 88 Bin TL Ödenecek
Gaziantep'te 7 Günlük Kesinti Başlıyor: Bu İlçelere Elektrik Verilmeyecek
Konut Kredisinde Faizler Düştü: 1 Milyon TL'nin Geri Ödemesi Ne Kadar?
Kademeli Emeklilik Bekleyenlere: 49 Yaş Üstü Emekli Olabilecek
Telefonlarınızı Şarj Edin: Maraş'ta Elektrik Kesintisi Olacak





