30 Eylül 4 Ekim tarihleri arasında Şanlıurfa GAP Havalimanında düzenlenen Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile T3 Vakfı yürütücülüğündeki Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST Güneydoğu’nun izleri hala devam ediyor.
Şanlıurfa’da hava araçları gösterilerinden, konserlere, atölyelere, bilim ve teknoloji yarışmalarına ev sahibi yapan Festivali TEKNOFEST Güneydoğu’ya katılan Ecrin Tekke; “Biz de katıldık 2 gün boyunca. Urfa'ya yararları oldu, Gençler gidip eğlendi. Savunma Sanayimiz için de büyük başarı sağlandı, uçaklar, İHA'lar, SİHA’lar, hava gösterileri eğlenceliydi, TEKNOFEST Güneydoğu, Urfa'ya yakıştı. Gerçekten güzel bir etkinlikti, çok eğlendik ve çok güzeldi” ifadelerine yer verdi.
Yaşanan zorlukların da altını çizen Tekke; “Oraya gitmek için ulaşım çok zordu. Otobüsle gidenler için çok uzaktı, zor gidildi ve yollar sıkıntılıydı. Arabayla gidenler için de aynı şekilde öyleydi. Trafik kapalıydı, birçok kaza oldu” açıklamasında bulundu.





