Başakşehir'de yolları ve Başakşehir Olimpiyat Metro İstasyonu'nu su bastı. Metroya binmek isteyen vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından İstanbul'da etkili olan sağnak yağış nedeniyle kentte bir çok yeri su bastı. Başakşehir'de yollar göle dönerken sürücüler ilerlemekte zor anlar yaşadı. Suların duvarların üzerinden şelale gibi aktığı görüldü. -Başakşehir Olimpiyat Metro İstasyonu'nu su bastı. Metroya binmek isteyen vatandaşlar zor anlar yaşadı.
İstanbul'da sağanak yağış nedeniyle Hacıosman metro istasyonunu su bastı. Tavandan akan suları görenler şaşırdı.
Meteorolojinin uyarılarının ardından kent genelinde sağanak yağış etkisini sürdürüyor. Sağanak yağış nedeniyle Hacıosman metro durağını su bastı. Metroyu kullanmak isteyen yolcular, ıslanmamak için suyun akmadığı bölgelerden geçerek ilerledi.





