Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin resmi hesaplarından yapılan "Kamuoyuna Duyuru" başlıklı açıklamada, vatandaşların iş vaatlerine ve vatandaşları dolandırmaya çalışan bu tür asılsız iddialara ve itibar etmemesi istendi.

“AKRABASIYIM, KİRVESİYİM" DİYEREK İŞ VAAT EDİYORLAR!

Belediyeden yapılan açıklamada, kötü niyetli bazı kişilerin kendilerini haksız kazanç veya menfaat sağlamak amacıyla, başkanlık makamına yakın akraba, başkanın kirvesi, başkanın yeğeni gibi unvanları kullanarak vatandaşı yanıltmaya ve iş sözü vermeye çalışan kişilere karşı halkın dikkatli olması gerektiği önemle duyuruldu.

Şanlıurfalı İş İnsanı Şevdet Oyman, Gençlerbirliği'nin Genel Sekreteri Oldu
Şanlıurfalı İş İnsanı Şevdet Oyman, Gençlerbirliği'nin Genel Sekreteri Oldu
İçeriği Görüntüle

VAKİT KAYBETMEDEN RESMİ MAKAMLARA BİLDİRİN

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu tür sahtekârlıklarla karşılaşan vatandaşların şüpheli bir durumla karşılaşıldığında vakit kaybetmeden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine başvurmasını ve ardından durumu hemen ilgili resmi makamlara ve emniyet güçlerine bildirilmesi uyarısında bulundu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı’nın merkezde ya da dış ilçelerde herhangi bir danışmanı bulunmadığı belirtildi.

Belediyeden yapılan açıklamada: “Kendisini "danışman" olarak tanıtan veya "Başkan adına hareket ettiğini" iddia eden kişilerin de tamamen asılsızdır. Bu kişilere asla inanılmaması gerekmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Muhabir: Menduh Kirli