Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Engelliler Spor Kulübü, Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi’nin 18. haftasında sahasında Gazişehir Gaziantep ile karşı karşıya gelecek. Urfa temsilcisinin sporcuları, Güneydoğu derbisinde tüm taraftarları kendilerine destek vermeye davet etti.
Güneydoğu derbisi niteliği taşıyan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Engelliler Spor Kulübü ile Gazişehir Gaziantep arasındaki müsabaka, 04 Mart Cumartesi günü saat 14.00’te Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak. Ligde 26 puanla 7. sırada yer alan Şanlıurfa temsilcisi, zorlu mücadele öncesi hazırlıklarını tamamladı.

Son antrenmanını gerçekleştirerek maç saatini beklemeye başlayan ekip, sahaya mutlak galibiyet hedefiyle çıkacak. Geçtiğimiz hafta Antalya Büyükşehir Belediyespor’u 88-50 gibi farklı bir skorla mağlup eden Şanlıurfa ekibi, bu karşılaşmayı da kazanarak galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.
Kulüp yetkilileri ve sporcular, tüm sporseverleri Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak kritik mücadeleye davet etti. Güneydoğu derbisinden galibiyetle ayrılacaklarına inandıklarını belirten sporcular, kendilerine verilen destekten dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’a da teşekkür etti




