Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bir çocuk, doğum günü kutlamasının ardından yaşanan silah kazasında hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, olay, Viranşehir ilçesine bağlı Kışla Mahallesi'nde bulunan bir otoparkta yaşandı. İddiaya göre, gece nöbetinde olan 17 yaşındaki Mustafa Şaşak için arkadaşları sürpriz bir doğum günü kutlaması düzenledi. Pasta ile otoparka gelen arkadaşları, mumları yakarak Şaşak'ın doğum gününü kutladı. Kutlamanın ardından arkadaşlarının kısa süreliğine dışarı çıktığı sırada, kulübede bulunan bir silahla oynadığı ileri sürülen Şaşak, silahın ateş alması sonucu ağır yaralandı. Durumu fark eden arkadaşları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine giden sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çocuk, ambulansla Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan doktorların müdahalesine rağmen Şaşak kurtarılamadı. Şaşak'ın cenazesi, otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Şanlıurfa Viranşehir’de Otoparkta Silah Kazası!
Şanlıurfa Viranşehir’de doğum günü kutlamasının ardından silahın ateş alması sonucu ağır yaralanan 17 yaşındaki Mustafa Şaşak, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler
Bankalara Borcu Olanlar Yaşadı: Af Geliyor
Asla Mutlu Olmayan O 4 Burç Belli Oldu
11 Milyon Emekliye Müjde: 10 Bin ile 25 Bin TL Arası Ek Ödeme Yapılacak
İlk Arabasını Alanlara Dev Müjde: 0.99 Faiz Oranı ile Kredi İmkanı Başladı
Sahte Sigortalı Olanlar Hapis Cezası ile Karşı Karşıya
Osman Şahin Elihoş Vefat Etti





