Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Ziraat Bankası şubesinde korku dolu anlar yaşandı. Ceylanpınar Caddesi üzerindeki şubeye gelen M.A. isimli şahıs, henüz belirlenemeyen bir nedenle banka müdürü Burak Satıcı’yı odasında bıçakla rehin aldı.
Olayın hemen ardından banka personelinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Güvenlik güçleri, şahsı etkisiz hale getirmek için biber gazı kullandı. Kısa sürede kontrol altına alınan saldırgan M.A., gözaltına alınarak Viranşehir Yeni Mahalle Karakolu'na götürüldü.
Yaşanan olay, banka çalışanları ve müşteriler arasında büyük panik ve korkuya neden oldu. Rehin alınan Müdür Burak Satıcı’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.