Karaköprü Belediyesi, yaz aylarını Kur’an-ı Kerim ve dini eğitim alarak değerlendiren çocukların yüzlerini güldürmek ve onlara unutulmaz bir gün yaşatmak amacıyla camilerde etkinlikler gerçekleştiriyor.

Karaköprü Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde çocuklara yönelik keyifli etkinliklerini sürdürüyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, ilçedeki camilerde yaz aylarını Kur’an-ı Kerim ve dini eğitim alarak verimli bir şekilde değerlendiren çocuklar için cami içerisinde etkinlikler yapılıyor.

Narlıkuyu Mahallesi'nde bulunan Fatma Koç Camii’nde, yaz Kur’an-ı Kerim kursuna katılan öğrenciler için cami içerisinde güzel bir program düzenlendi. Programda çocuklara yönelik eğlenceli oyunlar, balon şişirme aktiviteleri ve köpükten baloncuk yapma gibi çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlenildi. Yarışmalarla kıyasıya rekabet yaşanırken, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından çocuklara çeşitli hediyeler verilerek ikramlarda bulunuldu.

Fatma Koç Camii İmam Hatibi Mehmet Hakan Demirci, yaz kurslarının son dönemine girilirken Karaköprü Belediyesi tarafından öğrencileri morallendiren güzel bir etkinlik düzenlendiğini belirterek, “Çocuklarımız için bu güzel etkinliği yapan Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi’ye ve emeği geçen tüm personele çocuklarımız adına teşekkür ediyorum,” dedi.
Karaköprü Belediyesinin çocuklara yönelik eğlence ve eğitim programları devam edecek.



