Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu başkanlığında, haftalık eğitim değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya eğitim müfettişleri başkanı, merkez ilçe milli eğitim müdürleri ve birim amirleri katıldı.

TYT öğrencileri dikkat: Şanlıurfalı belediyeden tablet hediyesi
TYT öğrencileri dikkat: Şanlıurfalı belediyeden tablet hediyesi
İçeriği Görüntüle

Toplantıda, önceki Eğitim Değerlendirme Toplantısında alınan kararların uygulanma süreci ele alınırken, öğrencilerin devamsızlık durumları da değerlendirildi. Ayrıca sınıflarda yaşanan okuma-yazma sorunları, ortak yazılı sınav uygulamaları ve 6 Nisan tarihinde yapılması planlanan İl Eğitim Değerlendirme Toplantısına ilişkin hazırlıklar görüşüldü.

Yetkililer, eğitimde kaliteyi artırmak ve karşılaşılan sorunlara çözüm üretmek amacıyla değerlendirme toplantılarının düzenli olarak sürdürüleceğini belirtti.

Muhabir: ÖMER FARUK AYHAN