Şanlıurfa’da kar yağışı hem çocukların hem de yetişkinlerin yüzünü güldürdü. Çocuklar parklarda kartopu oynayarak karın keyfini çıkarırken, büyükler de halay çekerek doyasıya eğlendi.

Şanlıurfa’ya uzun bir aradan sonra yoğun kar yağışı etkili oldu. Sabah saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı, öğle saatlerine kadar devam etti. Yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Kent beyaza bürünürken, karın tadını en çok çocuklar çıkardı.

Küre Dijital Ansiklopedi Güvenilir Bilginin Adresi Oluyor!
Küre Dijital Ansiklopedi Güvenilir Bilginin Adresi Oluyor!
İçeriği Görüntüle

Sabah erken saatlerde parklara ve sokaklara çıkan çocuklar kardan adam yaptı, kartopu oynadı. Bazı çocuklar ilk kez bu kadar çok kar yağdığını söylerken, bazıları da ilk kez karla tanışmanın keyfini yaşadı. Saatlerce oyun oynayan çocuklar doyasıya eğlendi.

Yetişkinler de En Az Çocuklar Kadar Eğlendi

Şanlıurfa’ya yağan kar, çocuklar kadar yetişkinleri de mutlu etti. Bir grup genç, müzik eşliğinde kar üzerinde halay çekerek eğlendi. Kentte yıllardır bu kadar yoğun kar yağmadığını belirten vatandaşlar da kartopu oynayıp kardan adam yaptı. Park ve sokaklarda çocuklar, gençler ve yetişkinlerin oluşturduğu renkli görüntüler dikkat çekti.

Okul tatilini parkta kartopu oynayarak değerlendiren çocuklardan Hayrunnisa Bilgin, “Okulun tatil olması çok iyi oldu. Kardan adam yaptık, kartopu oynadık, çok mutlu olduk” dedi.
Meryem Bilgin ise, “Kendimi çok iyi hissediyorum. Parka gelip arkadaşlarımla kartopu oynadım. İlk kez bu kadar çok kar görüyorum. Günümüz çok güzel geçiyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA