Şanlıurfa’da dün akşam saatlerinde etkili olan gök gürültüsü ve aşırı yağış, gece boyunca vatandaşları tedirgin etti. Yoğun yağış nedeniyle şehirde trafik aksarken, gök gürültüsünün şiddeti, araçların alarm sistemlerinin devreye girmesine sebep oldu.
Birçok Şanlıurfalı, araçlarının alarm sesini duyunca hırsızlık şüphesiyle gece yarısı evlerinden çıkarak araçlarını kontrol etti. Ayrıca, gök gürültüsünden korkan bazı vatandaşlar ise uykularından sıçrayarak tedirgin bir şekilde geceyi geçirdi.
Yerel yetkililer, bu tür olumsuz hava koşullarında vatandaşların dikkatli olmalarını ve ani gelişebilecek olaylara karşı hazırlıklı olmalarını gerektiğini belirtti. Havanın önümüzdeki günlerde de değişkenliğini koruyacağı tahmin ediliyor.