Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde birinci sınıf öğretmeni, bir veli tarafından sopayla darbedildi. Olay, Uzunköy Mahallesi’nde bulunan Uzunköy İlk ve Ortaokulu’nda meydana geldi. Sınıf öğretmeni T.T.K., kendisini veli olarak tanıtan M.R.U. tarafından fiziki saldırıya uğradı. Sopayla darbedilen öğretmenin kafasından yaralandığı bildirildi ve kanlar içerisinde hastaneye kaldırıldı.
İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, M.R.U.’yu gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.
Saldırı sonrası yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaşan öğretmen T.T.K., “15 Ekim günü okulumda boş dersimde veli olduğunu iddia eden bir şahıs tarafından defalarca darbedildim. Kendimi koruyamadım, zarar gördüm. Bugün yıllardır emek verdiğim yuvamdan ayrılıyorum. Ama çocuklarıma olan sevgim beni iyileştirecek. Bu saldırıyı esefle kınıyorum” ifadelerini kullandı.
Şanlıurfa’da Öğretmen Sopayla Saldırıya Uğradı!
Şanlıurfa’da Öğretmene Sopalı Saldırı: Zanlı Tutuklandı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Yorumlar (1)





