Şanlıurfa, spor şehri olma yolunda dev bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. Okul Sporları kapsamında düzenlenen Yüzme Gençler A (Kız-Erkek) Türkiye Birinciliği Yarışmaları, Şanlıurfa 11 Nisan Tam Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen görkemli bir açılış seremonisiyle başladı.

Türkiye'nin Dört Bir Yanından Sporcular Akın Etti

Türkiye’nin dört bir yanından kente gelen yetenekli genç sporcular, havuzda en iyi dereceyi elde etmek ve kürsüye çıkarak madalyaya uzanmak için kıyasıya bir mücadeleye girişti. Şanlıurfa İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü, organizasyonun başlamasıyla birlikte sporcu, antrenör ve idarecilere başarı dileklerini iletti.

Fenerbahçe’nin Toplam Borcu 27,6 Milyar TL’ye Ulaştı!
Fenerbahçe’nin Toplam Borcu 27,6 Milyar TL’ye Ulaştı!
İçeriği Görüntüle

"Sporun ve Sporcunun Yanındayız"

İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şehrimizde ağırladığımız tüm sporcu, antrenör ve idarecilere başarılar dileriz. Türkiye’nin dört bir yanından gelen genç sporcularımız, en iyi dereceyi elde etmek ve kürsüye çıkmak için suya atlıyor. Şanlıurfa olarak bu tür ulusal organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz."

Hafta boyunca sürecek olan yarışmalarda dereceye giren sporcular, Türkiye şampiyonu unvanıyla ödüllendirilecek.

Muhabir: MENDUH KİRLİ