Şanlıurfaspor Kulübü, 2025–2026 sezonu kadro planlaması kapsamında önemli bir ismi kadroda tutma kararı aldı. Sarı-yeşilli ekip, geçtiğimiz sezon da takımın formasını başarıyla terleten kaleci Abdülkadir Sünger ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Tecrübeli file bekçisi için kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreniyle sözleşme resmiyete kavuşurken, Abdülkadir Sünger yeniden Şanlıurfaspor formasını giyecek olmanın heyecanını yaşadığını belirtti.

Şanlıurfaspor yetkilileri ise yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz sezon takımımıza önemli katkılar sunan Abdülkadir Sünger ile yeniden anlaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Sarı-yeşilli formamız altında kendisine bir kez daha başarılı bir sezon diliyor, bu anlaşmanın hem kulübümüz hem de oyuncumuz adına hayırlı olmasını temenni ediyoruz,” ifadelerine yer verdi.

Şanlıurfaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Kaynak: ŞANLIURFA GAZETESİ