Umut Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldiği buluşmada, dileyen herkesi Şanlıurfa’ya gezmeye götüreceklerinin sözünü veren Başkan Yılmaz, sözünü hızla yerine getirdi. Başkanın talimatıyla organize edilen gezide kadınlar, unutulmaz bir gün yaşadı.
Tarihi Yerinde Gördüler
Geçtiğimiz bir yıl içerisinde çocuk, genç, yaşlı demeden çeşitli turlarla hemşehrilerini Hatay, Karkamış, Ankara ve Samsun’a götüren Başkan Yılmaz, bu kez de ilçede yaşayan kadınları Şanlıurfa gezisiyle tarihi bir yolculuğa çıkardı. Sabah saatlerinde başlayan gezide kadınlar, medeniyetin sıfır noktası Göbeklitepe, Balıklıgöl ve kentin diğer tarihi ve kültürel yerlerini ziyaret etti. Katılımcılar, tarihi yerinde görme fırsatını yakalayarak unutulmaz bir deneyim yaşadı.
Her Şey Düşünülmüş
Gezi programından dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkür eden kadınlar, şu ifadelerle memnuniyetlerini dile getirdi:
“Sağ olsun Başkanımız hiçbir sözümüzü ikiletmedi. Bu şartlarda gezmek istemek bile büyük bir maliyet. Başkanımız Umut Yılmaz, bir sürpriz yaptı ve bizi bir günlüğüne Şanlıurfa’ya getirdi. Çok eğlendik, çok güzel geçti. Her detay düşünülmüştü. Her şey için Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.”