Finali Şanlıurfa’da yapılacak: Dünyanın en iyi pilotları ter dökecek
Finali Şanlıurfa’da yapılacak: Dünyanın en iyi pilotları ter dökecek
İçeriği Görüntüle

Teknoloji ve teknolojik üretim alanlarında genç yeteneklerin yetiştirilmesine yönelik çalışmalar yürüten T3 Vakfı, Şanlıurfa’daki yeni eğitim dönemi için görev alacak eğitmen kadrosunu belirleme sürecinde önemli bir aşamada önemli yol katetti.

T3 Vakfı, teknoloji geliştiren ve üreten bir Türkiye hedefi doğrultusunda gençlerin teknoloji alanında kendilerini geliştirmelerine katkı sunan projeler ve eğitim programları sunuyor. Deneyap Teknoloji Atölyeleri de bu çalışmalar kapsamında gençlerin farklı teknoloji alanlarında eğitim almasını ve proje geliştirmesini hedefliyor.

Şanlıurfa’da gerçekleştirilen 6. Faz eğitmen mülakatlarıyla birlikte, atölyelerde genç yeteneklere rehberlik edecek eğitmen adaylarının değerlendirme süreci tamamlandı.

GELECEĞİN TEKNOLOJİ YILDIZLARINA REHBERLİK EDECEKLER

T3 Vakfı Şanlıurfa tarafından NSosyal hesabından, mülakat sürecine katılan tüm eğitmen adaylarına teşekkür etti.

T3 Vakfı Şanlıurfa paylaşımında: “Şanlıurfa Deneyap 6. Faz Eğitmen Mülakatlarımızı Tamamladık! Geleceğin teknoloji yıldızlarını yetiştirme serüvenimizde heyecanımızı paylaşan tüm eğitmen adaylarımıza yürekten teşekkür ederiz. Milli Teknoloji Hamlesi vizyonuyla, Şanlıurfa'nın genç yeteneklerine rehberlik edecek güçlü eğitim kadromuzla atölyelerde buluşmak için sabırsızlanıyoruz!” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi