Hareketli geçen transfer sezonunda Şanlıurfaspor, taraftarın isteği karşısında kayıtsız kalmayarak daha önce Amedspor’da oynamış başarılı savunma oyuncusu Çekdar Orhan ile anlaşma sağladı.
Orhan’ın kulüp ile görüşmek için sabah saatlerinde uçakla Gaziantep’e oradan da yöneticiler tarafından alınarak Şanlıurfa’ya getirildiği öğrenildi. Başarılı orta adamının Şanlıurfaspor tesislerinde olduğunu öğrenen taraftarlar saatler öncesinde kulübün önünde kamp kurdu. Çekdar Orhan’ın kulüp önünde taraftara 3’lü çektirdiği anlar sosyal medyada viral oldu.
BAŞKAN AVCI VE ÇEKDAR ORHAN’DAN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI
Kulübe gelen ve Şanlıurfaspor ile masaya oturduktan sonra kulüpte olacağı kesinleşen imzaların kamera önünde atıldığı anlara ilişkin Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Hasan Avcı ve taze Şanlıurfaspor oyuncusu Çekdar Orhan kameralar karşısında açıklamada bulundu.
Transfer sezonunun kapanmasına rağmen taraftarlar tarafından takımd olması istenen Çekdar Orhan transferine ilişkin kameralar karşısına geçen Başkan Avcı açıklamasında: “Aslında biz transfer sezonumuzu bitirmiştik ama taraftarımızın yoğun ilgisi ile Çekdar Orhan’ı da bugün itibari ile Şanlıurfaspor’a kazandırmış bulunmaktayız. Taraftarımıza da hayırlı olsun” sözlerine yer verdi.
Hem taraftarın hem de yönetimin ilgisinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başlayab Amedspor’un en prestijli oyuncularından olan ve bugün itibari ile Şanlıurfaspor renklerine bağlanan kritik oyuncu Çekdar Orhan şu açıklamada bulundu; “Merhaba Şanlıurfaspor ailesi böyle bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. bu transfere emek veren herkese çok teşekkür ederim.” bu habere öyle başlıklar yaz ki bakmayan kalmasın




