Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Bulvarı üzerindeki Eski Ek Hizmet Binasının yıkımı ile ilgili çalışmalarını tamamladı. Büyükşehir, bodrum, zemin, 6 kat ve teras katından oluşan toplamda 2 bin 473 metrekare betonarme yapının yıkımını gerçekleştirirken; binadan arda kalan bölgeyi yeşil alan olarak kazandıracak.
Sürdürülen zemin düzeltme çalışmalarını yerinde denetleyerek bölge esnafı ile çalışmalar hakkında sohbet eden Başkan Beyazgül burada bir açıklamada bulundu. Büyükşehir Belediyesi olarak yeşil alana önem verdiklerini belirten Başkan Beyazgül, “Büyükşehir Belediyesi Ek hizmet binasın yıkım çalışmalarını başlatmıştık. Çalışmalar hızlı bir şekilde ilerledi ve bu gün yıkımın tamamen bittiğini görüyoruz. İnşallah devamını getirerek burada güzel bir meydan ve yeşil alan çalışması yapacağız. Şanlıurfa"mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz, yıkım kazasız bir şekilde tamamlanmıştır. Emeği geçen tüm personelimizi kutluyoruz” diye konuştu.
Başkan Beyazgül: güzel bir meydan ve yeşil alan yapacağız
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yeşil alan olarak şehre kazandırılacak olan Atatürk Bulvarı üzerindeki Eski Ek Hizmet Binasındaki tamamlanan yıkım çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Beyazgül, “Güzel bir meydan ve yeşil alan çalışması yapacağız” dedi.
Muhabir: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler
Şanlıurfa'da 7 Günlük Elektrik Kesintisi Başlıyor
Gaziantepliler Mumlarınızı Hazırlayın: 5 Gün Elektrik Olmayacak
Derbi Öncesi Şanlıurfa’da Sesler Yükseldi: “Yazık Oldu Kupamıza”
Şanlıurfa’da Zorlu Kışa Rağmen Enerji Kesintisi Yaşanmadı!
Şanlıurfa’da Yarım Kalan Hayal: Derbi Yeniden Bu Şehirde Oynansın!
Genç Çift Ahmet Birden ve Feyza Göktepe Mutluluğa Adım Attı