Eyyübiye Ağız ve Diş sağlığı Hastanesi Başhekimi Diş Hekimi Mehmet Akif Çelik “Şanlıurfa İl sağlık Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı dolayısıyla gündüz gelemeyecek vatandaşlarımız için Şanlıurfa Ağız ve diş sağlığı hastanesi (Karaköprü ) Eyyübiye ağız ve diş sağlığı merkezi, Siverek Ağız ve diş sağlığı merkezi ve Viranşehir devlet Hastanesi diş polikliniklerinde hafta içi iftardan sonra 19:30=24:00 saatleri arasında hizmet verecektir.
Vatandaşlarımızın randevu almaksızın hastanelerimize müracaat ederek her türlü diş tedavilerini yaptırabilirler, yine Acil polikliniklerimiz 24 saat devam etmektedir.
Acil durumlar haricinde diş tedavileri için hastalarımızın eskiden olduğu gibi yine aynı şekilde MHRS sisteminden randevu alarak gündüz polikliniklerde diş tedavi hizmetinden faydalanarak muayene olabilirler" dedi.
Çelik; Ramazan ayının ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını diliyorum ”dedi.
Diş hastanelerinde akşam mesaisi başladı (video)
Oruç tutulan saatlerde diş tedavisi yaptırmak istemeyenler için gece poliklinik hizmeti verilmeye başlandı.
Muhabir: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler
Şanlıurfa’da İntihar Sanıldı, Cinayet Şüphesi Ortaya Çıktı! Emine Kurt Olayında Yeni Gelişme
İndirim Bekleyenler Müjde: 23 Haziran BİM İndirimleri Başladı!
Vergi ve SGK Borçlarında Yeni Dönem: Şartlar Değişti!
Ev Alacaklara Müjde: Düşük Faizli Konut Kredisi İmkanı!
Emeklilere Müjde: Promosyon Rakamı Astronomik Seviyede!
Araç Sahiplerine Müjde: Benzin Fiyatına Gece Yarısı İndirim Geliyor!