Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, telefonla aradıkları A.K.B"ye kendilerini polis olarak tanıtıp FETÖ tehdidiyle 150 bin lirasını dolandıranları yakalama çalışması sırasında İ.Ç"nin de aynı yöntemle 40 bin lira parasını kaptırdığını belirledi.
Ekipler, yaptıkları araştırmayla İ.Ç"nin para yatırdığı hesabın sahibi H.İ"nin Şanlıurfa"da ikamet ettiğini tespit etti.
Kente giden ekipler, H.İ"nin yanı sıra olaya karıştığı öne sürülen O.K. ve A.I"yı yakaladı.
Adana Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüpheliler işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorguları tamamlanan zanlıları çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
FETÖ tehdidiyle 40 bin lira dolandıran 3 sahte polis tutuklandı ( Video Haber )
Adana"da bir kişiyi telefonla arayarak kendilerini polis olarak tanıtıp FETÖ tehdidiyle 40 bin lira dolandırdığı öne sürülen 3 kişi tutuklandı.
Muhabir: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler
Çay Severlere Müjde: BİM'de Çaya Büyük İndirim Yapıldı
Borcu Olanlara Müjde: Yapılandırmada Peşinat Şartı Kaldırıldı
Emeklilere 120 Ay Vadeli Kredi Müjdesi: İhtiyacı Olan Kaçırmasın
İhtiyacı Olanlara Faizsiz Kredi İmkanı Geldi: Anında Onay, Kefil Yok
Bu 3 Burç için Tarihi Fırsatlar Kapıda: Paraya Para Demeyecekler
İhtiyaç Sahiplerine 15 Bin TL Veriliyor: Kimler Alabilecek?