Şanlıurfa"da YKS"ye katılacak öğrenciler, ve aileleri, Hazreti İbrahim"in ateşe atıldığında düştüğü yer olarak bilinen Balıklıgöl"ü ziyaret ederek balıklara yem attı. Başarılı olmak için makamda dua eden öğrenciler, sınavlarının iyi geçmesini diledi.
Öğrencilerden Emrullah Kaçan, “Sınava hazırlanırken gece geç saatlere kadar ders çalıştım. İnşallah emeklerim boşa gitmez. Yarın sınava gireceğiz. Polis olmak istiyorum. Buraya dua etmeye geldim. İnşallah yarın başarılı olacağım” dedi.
Sınava çok çalıştığını belirten öğrencilerden Abdul Rezzak Alkan ise Balıklıgöl"e arkadaşlarıyla birlikte gelerek dua ettiğini ve stres attığın söyledi. Alkan, “Dua ettik, inşallah başarılı oluruz. İlk kez sosyal mesafeli bir sınava gireceğiz. Sınava ilk kez gireceğimiz için heyecan da var” ifadelerini kulandı.
Öğrenciler YKS öncesi Balıklıgöl"de dua etti (Video)
Şanlıurfa"da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katılacak öğrenciler ile aileleri, Balıklıgöl"ü ziyaret ederek dua etti.
Muhabir: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler
Haziran Sürprizi: Garanti BBVA Emekli Promosyonlarında Yeni Rakamlar Açıklandı!
100 Bin TL Destek Müjdesi: Ev Hanımları ve Öğrencilere Yeni Kampanya Başladı!
200 Bin TL Kredi İçin Yeni Dönem: 1,99 Faizli Kampanyanın Detayları Açıklandı!
Şanlıurfa’nın Yetiştirdiği İsim Türkiye’nin En Zengini Oldu
Şanlıurfa’da Kan Donduran Olay: Anne Oğlunun Ateşiyle Hayatını Kaybetti
Emekli ve Memurlara Müjde: İlk 5 Aylık Zam Oranı Belli Oldu!