Suriye"nin Resulayn kentinde PKK/YPG"li teröristlerin kontrol noktasına bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan Jandarma Yüzbaşı Yasin Kurt ve Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Anar için Şanlıurfa Gap Havalimanında bir tören düzenledi. Türk bayraklarına sarılı olan şehitlerin naaşları, karayoluyla havalimanına getirildi. Buradaki törene Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Metin Düz, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, İl Müftüsü Mehmet Taştan, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve askerler ile polisler katıldı.
Duaların ardından Şehit Jandarma Yüzbaşı Yasin Kurt"un naaşı Antalya"ya, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Anar"ın naaşı ise Ankara"ya gönderildi.
Resulayn şehitleri memleketlerine uğurlandı (Videolu Haber)
Suriye"nin Resulayn kentinde PKK/YPG"li teröristlerin kontrol noktasına bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan Jandarma Yüzbaşı Yasin Kurt ve Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Anar"ın naaşları, Şanlıurfa"da düzenlenen törenin ardından memleketleri Antalya ve Ankara"ya gönderildi.
Muhabir: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler
Şanlıurfa'da deprem oldu!
Prof. Dr. Naci Görür’den Şanlıurfa depremi sonrası kritik uyarı: "Olacağını söylemiştim!"
Ev Hanımlarına Emeklilik Fırsatı: Yeni Formül Geliyor!
Şanlıurfa Şehir Hastanesine alınacak 92 personel tam liste belli oldu
23 Eylül İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları!
Esnafın Yüzünü Güldürecek Kredi: Borçlar İçin Yeni Dönem!