Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde, aralarında alacak-verecek meselesi bulunan kuzenler arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı. Olay anı güvenlik kamerasına yansırken, kavga sırasında küçük bir çocuğun panik içinde “Baba, baba!” diye bağırarak saklanmaya çalıştığı anlar yürekleri dağladı.

Edinilen bilgilere göre, olay Türkmeydanı Mahallesi’ndeki Eyüp Çarşısı’nda, Akçakale yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında daha önceden husumet bulunan amca çocukları karşılaştıkları çarşıda tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma, silahlı kavgaya dönüştü.

Kavga esnasında bölgede bulunan küçük bir çocuk, silah sesleriyle panikleyerek malzemelerin arkasına saklandı ve “Baba, baba!” diye bağırdı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, bir esnafın çocuğu alarak güvenli bir bölgeye taşıdığı görüldü.

4 Kişi Yaralandı

Saldırganlardan biri karşı tarafa silahla ateş açarken, diğer kişi eline geçirdiği malzemeleri fırlattıktan sonra hızla olay yerinden uzaklaştı. Çıkan çatışmada kavgayı ayırmaya çalışan Serdar Ö. ile taraflardan Özkan B., Mehmet Ali B. ve kimliği henüz öğrenilemeyen bir kişi olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı.

Olay yerine sevk edilen polis ekipleri kavgayı güçlükle ayırırken, sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. Yaralılar ambulanslarla Şanlıurfa’daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis Geniş Çaplı Soruşturma Başlattı

Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Kavgaya karışan diğer şahısların kimliklerinin tespiti ve yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Olayla ilgili incelemeler devam ederken, vatandaşlar çarşıda yaşanan bu dehşet verici anların bir daha yaşanmaması için yetkililerden daha sıkı önlem alınmasını talep etti.

Muhabir: MENDUH KİRLİ

Muhabir: Menduh Kirli