15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında duygularını paylaşan Ahmet Ölmez, o gece yaşanan birlik ve beraberliğe dikkat çekerek, şehitleri rahmetle andı.

“Öncelikle Rabbim tüm şehitlerimizin ruhunu şad etsin, mekânları cennet olsun inşallah” diyerek sözlerine başlayan Ölmez, 15 Temmuz gecesinde milletçe verilen mücadeleyi şu sözlerle anlattı:

“O zamanlar 15 Temmuz’u hep birlikte yaşadık. Türkiye genelinde tüm vatandaşlar kardeş kardeşe, el ele verdiler. Sırt sırta mücadele ettik. Biz de Abide Kavşağı'nın orada bulunan Tugay’a gitmiştik. O an hem güzeldi hem de çok duygusaldı. Birlik ve beraberliğimizi herkese gösterdik.”

Yaşananların bir daha tekrar etmemesini dileyen Ölmez, “Rabbim tekrarını yaşatmasın. O günler geride kaldı ama hatırası, milletimizin hafızasında hep yaşayacak.” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: ŞANLIURFA GAZETESİ

Muhabir: Haber Merkezi