AK Parti Şanlıurfa MilletvekiliZemzem Gülender Açanal, Haliliye Belediyesi"nin hizmet ve projelerini inceledi.

Belediye Başkanı MehmetCanpolat"ın eşlik ettiği Vekil Gülender Açanal, Eyyüp Cenap Gülpınar Meclis ToplantıSalonunda Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Burada yapılan ve hizmete sunulançalışmalarla ilgili Başkan Canpolat, Vekil Açanal"a bilgi verdi. HaliliyeBelediyesi"ne yönelik hizmetlerin Ankara ayağında Vekil Açanal"ın her zamandestek gösterdiğini ifade eden Başkan Mehmet Canpolat, Haliliye içinçabalayacaklarına vurgu yaptı. Başkan Mehmet Canpolat, şu açıklamalardabulundu: “Milletvekilimiz SayınGülender Açanal"ı misafir ettik. Sağ olsunlar her geldikleri zamanHaliliye"mizi, belediyemizi ziyaret ediyorlar, aynı zamanda sahadakiçalışmalara da gidiyoruz. Bizler de Ankara"ya gittiğimiz zaman gerekbakanlıklar gerekse genel müdürlükler hususunda Haliliye Belediye"mizin iş veişlemlerinin tamamlanmasında bize destekleri oluyor. Bu mahiyette bugünHaliliye Belediyesi meclis üyelerimiz ile birlikte bir istişare toplantısıyaptık. Biz burada Haliliye Belediyesi olarak yapmış olduğumuz hizmetlerimizile ilgili ve aynı zamanda projelerimizle ilgili, geleceğe yönelik sunumumuzuyaptık, Sayın Vekilimizi bilgilendirdik. İstek ve taleplerimizi de ilettik,önümüzdeki projelerle ilgili sağ olsunlar notlarını aldılar. Bizler Haliliyeiçin en başta birlik ve beraberlik içerisinde uhuvvet ve kardeşliğin daimolduğu bu kadim şehir Şanlıurfa ve Haliliye için çalışmaya gayret gösteriyoruz.Meclis üyelerimize de teşekkür ediyoruz. Haliliye Belediyesi gerçekten 8 yıllıkkurulmuş bir belediye olması hasebiyle şuanda ayakları yere basan, köklerini enalt derinliklere kadar gömebilen, geleceğe umutla bakabilen ve buna yönelikyatırımlarını gerçekleştirmiş bir pozisyonda duruyoruz. Bu birlik doğuruyor,beraberlik doğuruyor, kardeşlik doğuruyor, tabi ki liderimiz Sayın Recep TayyipErdoğan"ın önderliğinde. Burada inşallah hep birlikte Sayın Vekilimle debirlikte Haliliye için ilgili kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret edeceğiz.Haliliye için buradayız, Haliliye için çabalıyoruz, Haliliye için her şeyin eniyisini yapmaya çalışıyoruz. Ben bundan dolayı Sayın Vekilimiz Zemzem GülenderAçanal"a teşekkür ediyorum.”

“Birliğimiz ve beraberliğimizdaim olsun”

Hizmete sunulan ve devam edenprojelerle ilgili bilgi alan Vekil Gülender Açanal ise özverili çalışmalarındanötürü Başkan Mehmet Canpolat"a ve Meclis Üyelerine teşekkür ederek, “HaliliyeBelediye Başkanımız ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte Eyyüp Cenap GülpınarSosyal Tesislerinde bir araya geldik. Çok faydalı bir toplantı oldu. Sağ olsunbaşkanımız 2019"dan bu güne yaptığı bütün hizmetleri, fiziki olarak ve sosyalolarak yaptığı bütün projeleri ve yapmakta olan projeleri bize anlattı. Çokfaydalı oldu, belediye meclis üyelerimizin soruları ve başkanımızıncevaplarıyla toplantımızı tamamladık. Ben belediye meclis üyelerimizindestekleri ve başkanımızın çalışmaları için Haliliye adına teşekkür ediyorum. Bizibir araya getirdiği için başkanımıza, katılımları için meclis üyelerimizeteşekkür ediyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun diyorum” diye konuştu.

Vekil Açanal ve başkan Canpolat sporcularla bir araya geldi

Yapılan toplantı sonrasıVekil Gülender Açanal, Başkan Mehmet Canpolat ve Meclis Üyeleri, Eyyüp CenapGülpınar Spor ve Yaşam Merkezinde verilen tekvando kursundaki öğrencilerle biraraya geldi. Burada gençlerle bir süre sohbet eden ve taleplerini dinleyenVekil Gülender Açanal ile Başkan Mehmet Canpolat, daha sonra merkezden ayrıldı.

Muhabir: Haber Merkezi