Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, “Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Kayapınar İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında Siirt ilinden Gaziantep iline seyir halinde bulunan bir aile Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunun 34"üncü kilometresinde mola verdiği esnada E.B. (3) isimli kız çocuğu araçtan inerek oyun oynamak için taşların arasına saklanmış ve daha sonra ailesi çocuğu o bölgede unutarak yola devam etmişlerdir. Gaziantep iline gitmekte olan aile, Siverek ilçe sınırına geldiklerinde kızlarının araçta olmadığını fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunmuşlardır” denildi.
Açıklamada, “Alınan ihbar üzerine, jandarma devriyesi çocuğun araçtan indiği bölgede arama faaliyetine başlamıştır. Yaklaşık olarak yarım saat süren arama sonucunda kayıp çocuk, Kayapınar ilçesi Kaldırım Mahallesi Gelengöç mezrasında bulunarak ailesine teslim edilmiştir” ifadelerine yer verdi.
Aile, çocuklarını bulan güvenlik güçlerine teşekkür etti.
Yolda mola veren aile 3 yaşındaki kızını unuttu ( Video Haber )
Siirt"ten Gaziantep"e gitmek için yola çıkan bir aile, Diyarbakır"da mola verdikleri sırada oyun oynamak için taşların arasına saklanan 3 yaşındaki kızını unuttu.
Muhabir: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler
Borcu Olanlara Müjde: Yapılandırmada Peşinat Şartı Kaldırıldı
Çay Severlere Müjde: BİM'de Çaya Büyük İndirim Yapıldı
İhtiyacı Olanlara Faizsiz Kredi İmkanı Geldi: Anında Onay, Kefil Yok
Çocuk Başına 8650 TL Ödemeler Başlıyor: Almayan Kalmasın
Urfalılar Bayrama Karanlıkta Girecek: Mumlarınızı Hazırlayın
Bu 3 Burç için Tarihi Fırsatlar Kapıda: Paraya Para Demeyecekler