Şanlıurfa'da hırsızlar daha önce 2 defa girdikleri Sağlık ocağına 3. kez girmek istedi.

Şanlıurfa'nın Yeni Mahallede bulunan Tılfındır Sağlık ocağı 3. kez açıldı. Daha önce gündüz saatlerinde 2 defa soyulan sağlık ocağına girmek isteyen hırsızlar demir korkulukları keserek camı kırdılar. Sağlık ocağında birşey bulamayan hırsızlar aynı yoldan geri çıktılar.

 

Geçtiğimiz ay Sağlık Ocağının bahçesindeki Klima motorlarını gündüz öğle tatilinde çalan hırsızlar daha sonra Sağlık Ocağındaki tabak ve kaşıkları götürmüşlerdi.

 

Dün sabah saatlerinde Ocağa geçen Aile Hekimi Dr. Adnan Elçi, Sağlık Ocağındaki demir korkulukların yerinden çıkarıldığını ve camların kırıldığını farketti. İçeriye giren hırsızların birşey bulamadığını dile getiren Elçi "Daha öncede gündüz vakit Klimanın motorlarını ve bakır kabloları götürmüşlerdi. Şimdi birşey bulamamışlar, Vatandaşa hizmet veren Sağlık kuruluşuna zarar veriyorlar." diye konuştu.

Editör: Yusuf Güler