Harran FM Genel Müdürü İ.Halil Aslan"ın canlı yayın konuğu olan Ankaralı Namık Yaklaşık bir saat boyunca canlı yayında son albümü ile ilgili çalışmaları ile ilgili bilgi verirken Namık"a dinleyiciler büyük ilgi gösterdi.
 
Radyonun Genel Müdürü İ.Halil Aslan"ın sorularını yanıtlayan Namık zaman zaman canlı yayına bağlanan hayranlarının isteği üzerine sevilen şarkılarını canlı okudu. Şanlıurfalıları çok sevdiğini belirten Namık Harran FM Radyosunun yöneticilerine de teşekkür ederek “ Herhalde benim şarkılarım en çok Harran FM"de çalınıyor onun için bizleri hayranlarımızla buluşturan Harran FM Radyosunun çok değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.
 
Ankaralı Namık"ın halk tarafından çok sevilen bir sanatçı olduğunu belirten Genel Müdürü İ.Halil Aslan  “Zaman zaman Ankaralı Namık gibi ünlü sanatçıları stüdyomuzda konuk ediyoruz. Bundan sonrada halka mal olmuş sanatçıları dinleyicilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi. (UrfaHA)

Editör: Yusuf Güler