Şanlıurfa'da 57 yaşındaki Bayram K. boşanmak için dava açtığı ve mal paylaşımı nedeniyle çıkan tartışmada 46 yaşındaki eşi Adile K.tarafından, piknik tüpü ile dövülerek hastanelik edildi.
Olay gece geç saatlerde Beykapısı Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre 4 çocuk sahibi olan Bayram-Adile çifti, 3 ay önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmak için mahkemeye başvurdu. Boşanma kararının ardından evlerini ayıran çift, davaları devam ederken mal paylaşımı nedeniyle tartışmaya başladı.
Günlerdir devam eden ve son olarak dün gece telefonda aynı sebepten dolayı konuşan çift arasında yine tartışma çıktı. Bunun üzerine gece geç saatlerde eve giden Bayram K.ile eşi arasında yeniden başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında öfkelenen 4 çocuk annesi Adile K. mutfakta bulunan piknik tüpü ile eşinin başına vurdu. Bayram Kılıç, fenalaşarak yere düşerken, kavga sesini duyanlar da durumu polise bildirdi.
İhbarın ardından eve gelen polisler öfkeli eş Adile K.yı gözaltına alırken, Bayram K. ise ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi. Bayram K'nın tedavisine devam edilirken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (UrfaHA)
KADINLAR GÜNÜNDE KOCAYA DAYAK
Şanlıurfa'da 57 yaşındaki Bayram K. boşanmak için dava açtığı ve mal paylaşımı nedeniyle çıkan tartışmada 46 yaşındaki eşi Adile K.tarafından, piknik tüpü ile dövülerek hastanelik edildi.Olay gece ge
Editör: Yusuf Güler
Yorumlar