Balıkesir Robotik Takımından Çin'de Gümüş Madalya Başarısı!
Balıkesir Robotik Takımından Çin'de Gümüş Madalya Başarısı!
İçeriği Görüntüle

Son zamanlarda Cumhur İttifakı’na yönelik yapılan bazı açıklamalara tepki gösteren 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, Cumhur İttifakı’nın bir siyasi ittifak değil, bir milletin ahdi olduğunu söyledi.

Terör gazisi Abbas Gündüz, bu ittifaka karşı yapılan oyunların millete yapıldığını; şehit aileleri ile gazilerin bunu asla kabul etmediğini dile getirdi. Gündüz, “Cumhur İttifakı; bir siyasi ittifak değil, bir millet ahdidir. 15 Temmuz gecesi tankların önüne yatan iradenin, ezanına sahip çıkan yüreklerin, bayrağını yere düşürmeyen ellerin adıdır bu ittifak. Temeli pazarlıkla değil, şehit kanıyla, millet duasıyla atılmıştır. Bugün kim ne yaparsa yapsın, hangi karanlık eller hangi oyunu kurarsa kursun, Cumhur İttifakı bu milletin vicdanında kök salmıştır. Bu ittifak, koltuk hesabıyla değil, vatan sevdasıyla yürür. Birini eksiltmek, diğerini hedef almak; aslında bu milletin birliğini hedef almaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin öncülüğünde kurulan bu birliktelik, Türkiye’nin hem içte hem dışta dimdik duruşunun sembolüdür.

Evet, saldırılar artıyor. FETÖ’sü, PKK’sı, dış destekçileri boş durmuyor. Çünkü biliyorlar ki, Cumhur İttifakı ayaktaysa Türkiye güçlüdür. Ama nafile; bu milletin kalbinde kurulan bu ittifakı ne iftira yıkar, ne operasyon söker. Bir Olacağız, Beraber Olacağız, İri Olacağız, Diri Olacağız, Hep Beraber Türkiye Olacağız.” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı