ŞUSKİ, 2026 model yeni hizmet araçlarını inceledi
ŞUSKİ, 2026 model yeni hizmet araçlarını inceledi
İçeriği Görüntüle

Gökhan Arslan, www.sanliurfagazetesi.com’a yaptığı açıklamada, Türkiye’de bayrağa yapılan saldırıyı kınadı. Arslan, “Bayrak bir ulusu, bir halkı, 85 milyonu temsil ediyor. Sadece bir bez parçası değildir. Aziz şehitlerimizin verdiği kanlarla bayrağımız çekilmiştir. Bayrağımıza yapılan her türlü saldırıyı kınıyorum. Bayrak namustur, bayrak şereftir. Bayrağımız bizim için değerlidir” dedi.

Arslan, saldırının bir provokasyon olduğunu vurgulayarak, “Amacı Türkiye’yi güçsüz bir devlet olarak göstermek. Yapılan saldırıyı kınıyorum ve emniyet güçlerinin, kolluk kuvvetlerinin gerekeni yaptığını biliyorum. Biz Türk’üyle, Kürt’üyle, Laz’ıyla, Arab’ıyla, Çerkez’iyile tek Türkiye’yiz” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Arslan, ülkenin güzelliklerine dikkat çekerek, “Başta insanız. Güzel bir vatanımız, cennet gibi bir ülkemiz var. Üç tarafı denizlerle çevrili, Akdeniz, Karadeniz ve bozkır iklimlerinin olduğu çok güzel bir ülkemiz var. Ülkemizin ve vatanımızın değerini bilelim, bu tür provokasyonlara gelmeyelim. Hepimiz kardeşiz, insanız” diye konuştu.

Muhabir: ÖMER FARUK AYHAN