Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde, sınır kapıları ve limanlarda gerçekleştirilen denetimlerde yasa dışı yollarla yurda sokulmak istenen çok sayıda araca el konuldu. 2026 yılının ilk çeyreğinde düzenlenen operasyonlarda toplam 233 araç yakalanırken, söz konusu araçların piyasa değerinin yaklaşık 280 milyon 533 bin lira olduğu öğrenildi. Operasyonlarda el konulan araçların 104'ünün otomobil, 48'inin TIR, 56'sının çeşitli vasıta ve 25'inin iş makinesi olduğu bildirildi.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, ekonomik güvenliğin sağlanması, yasal ticaretin korunması ve kaçakçılıkla etkin mücadele amacıyla yapılan çalışmaların aralıksız ve kararlılıkla sürdürüldüğü bildirildi.
Gümrükler Muhafaza ekipleri 233 kaçak araca el koydu
Gümrükler Muhafaza ekipleri, 2026 yılının ilk çeyreğinde gerçekleştirilen operasyonlarda, piyasa değeri 280 milyon 533 bin lira olan 233 kaçak araca el koydu.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler
Barış Masası Kana Bulandı! Şanlıurfa'da Husumetli Ailelerin Buluşması Silahlı Kavgaya Dönüştü
Emeklilere Ek Nakit Müjdesi: 14 Bin TL Ödeme İçin Geri Sayım Başladı!
Mevduat Faizlerinde Rekabet: %47 Faizle 1 Milyon TL'nin Aylık Kazancı Şaşırttı!
Mimarlar Odasından, Şanlıurfa Şehir Hastanesi tepki: "Hastaların iyileşme alanı betona gömülemez!"
23 Temmuz Başak Burcu Günlük Burç Yorumları!
21 Temmuz Başak Burcu Günlük Burç Yorumları!





