Balıklıgöl Devlet Hastanesi, Çocuk Psikoloğu Metin Elik’in öncülüğünde “Çocuk Dostu Hastane” anlayışı kapsamında özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Etkinlikte, çocukların hastane ortamını daha rahat deneyimleyebilmesi, korkularının azaltılması ve kendilerini özgürce ifade edebilmeleri hedeflendi.
Hastane yönetimi, her çocuğun kendini güvende, değerli ve anlaşılmış hissetmesinin öncelikleri arasında olduğunu belirtti. Çocuklara yönelik gerçekleştirilen bu uygulamalı etkinliklerle, tedavi süreçlerinin daha pozitif bir ortamda geçmesi amaçlanıyor.
20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla düzenlenen programda, çocukların sağlıklı, mutlu ve güvenli bir yaşam sürmeleri temennisi dile getirildi. Hastane yetkilileri, “Çocukların gözündeki gülümseme bizim için en değerli iyileşme göstergesidir” ifadelerini kullanarak çocuklara yönelik hassasiyetlerini vurguladı.
Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nden Çocukları Sevindiren Etkinlik!
Balıklıgöl Devlet Hastanesi, Dünya Çocuk Hakları Günü’nde çocukların hastane korkusunu azaltmayı amaçlayan özel bir etkinlik düzenledi. Programda çocuk dostu sağlık hizmeti anlayışı ön plana çıkarıldı.
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler
Altın ve Borsa Neden Dalgalanıyor? Dinçer’den Dikkat Çeken Açıklama
“Urfalı Emin Ağa” Tutuklandı: Zehra KCZ’den İlk Açıklama
İkinci EYT Bekleyenlere Müjde: Yaş Şartı Düşürülüyor
Sıfır Faizli 750 Bin TL Otomobil Kredisi Kampanyası Başladı
Gaziantep'in Kökeni Nereden Gelmektedir?
Şanlıurfa Bozova İsmi Nereden Gelmektedir?





