Olay, Toroslar ilçesi Çağdaşkent Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı'ndaki Şehir Hastanesi Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.E.'nin kullandığı 51 BF 904 plakalı İnan Turizm'e ait yolcu otobüsü, seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir nedenden yanmaya başladı. Alevlerin yükseldiğini fark eden sürücü, soğukkanlılığını koruyarak otobüsü hemen durdurdu ve yolcuları hızla tahliye etti. Bu sırada otobüs alev topuna döndü. Sürücü ve çevredekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi.
İhbar üzerine 4 dakika içerisinde bölgeye Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Toroslar ve Merkez itfaiye ekipleri geldi. Alevlere 3 ayrı koldan müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü.
Otobüsün kullanılmaz hale geldiği yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.
Mersin’de Seyir Halindeki Otobüs Alev Topuna Döndü!
Mersin'de seyir halindeki bir yolcu otobüsü, henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Kısa sürede alev topuna dönen otobüsten yolcular son anda tahliye edildi.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Yorumlar
Trend Haberler
Ev Hanımlarına Sosyal Güvence Desteği: Emeklilik İçin Yeni Sistem Başlıyor!
Sevindiren Haber Geldi: SGK Uzmanı Erken Emekli Olacak Grupları Açıkladı!
Suriyelilerin kendi ülkelerine dönüşü Şanlıurfalı o esnafları vurdu!
Müjde Gibi Duyuru: 100 Bin TL Hibe Kredi Başvuruları Başladı!
Emekli Gelirlerine Ek Destek: 1.500 TL Ödeme İçin Yeni Açıklama Geldi!
Şanlıurfa’da Kurbanlık Pazarında Bayram Arifesi Yoğunluğu: “Alım Var Ama Durgunluk da Hissediliyor”





