Olay, sabah saatlerinde Gölhisar ilçesi Pazar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir binanın çatısında elinde bıçakla dolaşan bir kişiyi gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Para İçin Yine Çatıya Çıktı! Ünlü Şahıs Gölhisar’da Yakalandı (2)

İtfaiye ekipleri, olası bir düşme durumuna karşı binanın önüne hava yastığı yerleştirerek güvenlik önlemi aldı. Polis ve itfaiye personeli merdivenle çatıya çıkarak şahsı ikna etmeye çalıştı. Kısa süren müzakerelerin ardından elindeki bıçağı bırakan şahıs, güvenli bir şekilde çatıdan indirildi.

Para İçin Yine Çatıya Çıktı! Ünlü Şahıs Gölhisar’da Yakalandı (3)

Yapılan kimlik kontrolünde şahsın, daha önce ülke genelinde 200’den fazla kez aynı şekilde çatıya çıkarak “intihar edeceğim” diyerek para talep eden Hasan İ. olduğu belirlendi. Hasan İ., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaynak: İHA