Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine bağlı Denizbacı kırsal Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre evinin önünde ön kaputu açık bir araç gören 41 yaşındaki Hüseyin Yıldırım, arızalandığını düşünerek araçtakilerin yardımına gitti. Aracın yanına ulaştığında silahlı saldırıya uğrayan Yıldırım, yere düşerek kanlar içerisinde kaldı. Saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişiler de araçlarına binerek olay yerinden kaçtı. Haber verilmesi üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Ceset, yapılan incelemenin ardından otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerine giden jandarma ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.
Daha önce de saldırıya uğramıştı
Aynı ailenin fertleri daha önce de silahlı saldırıya uğramıştı. Traktörle fıstık bahçesine giden Fevzi ve Bülent Yıldırım kardeşler, bahçede pusu kuranların çapraz ateşine tutuşmuş, kardeşlerin yaralandığı o anlar ise cep telefonu kamerasına yansımıştı.
Şanlıurfa Bozova'da Yardım İçin Gitti Vurularak Katledildi!
Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde evinin önünde ön kaputu açık halde duran aracın arızalandığını düşünerek yardıma giden şahıs, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Aynı aile 2022 yılında da silahlı saldırıya uğramış, o anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansımıştı.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler
Bankalara Borcu Olanlar Yaşadı: Af Geliyor
Asla Mutlu Olmayan O 4 Burç Belli Oldu
İlk Arabasını Alanlara Dev Müjde: 0.99 Faiz Oranı ile Kredi İmkanı Başladı
Sahte Sigortalı Olanlar Hapis Cezası ile Karşı Karşıya
Osman Şahin Elihoş Vefat Etti
11 Milyon Emekliye Müjde: 10 Bin ile 25 Bin TL Arası Ek Ödeme Yapılacak




