Şanlıurfa’nın hayvancılık üssü Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğü (TİGEM), sığır bakım ihalesinin ardından şimdi de merkez işletmelerindeki küçükbaş hayvancılık faaliyetleri için büyük bir çobanlık hizmet alımı ihalesi açtı. İhale kapsamında 2026-2027 yıllarını kapsayacak şekilde 6 farklı bölgede koyun ve keçi çobanlığı hizmeti satın alınacak.
ÇOBANLARIN ÇALIŞACAĞI BÖLGELER NETLEŞTİ
Ceylanpınar TİGEM bünyesindeki küçükbaş hayvan varlığının sevk, idare ve çobanlık işçiliklerini kapsayan ihale, Merkez Amirliğine bağlı Aşağı Güzelyat, Bejik, Kazıktepe, Mangalan, Seyrantepe ve Yukarı Güzelyat dahil 6 bölgede yürütülecek.
TEKLİFLER EKAP ÜZERİNDEN
İhale, açık ihale (e-ihale) usulü ile gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyen isteklilerin tekliflerini en geç 13 Ekim 2026 Salı günü saat 11.00’e kadar EKAP (Elektronik Kamu Alımları Platformu) sistemi üzerinden göndermeleri gerekiyor.
İhaleye katılacak istekliler, teklif ettikleri toplam bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat sunacak.
İhale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 3/g maddesi uyarınca istisna kapsamında bulunurken, işlemler TİGEM Alım-Satım ve İhale Yönetmeliği esaslarına göre yürütülecek.
ŞARTNAME VE İLETİŞİM BİLGİLERİ NETLEŞTİ
İhaleye ait teknik ve idari şartnameler; Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğü Ticaret ve Satın Alma Servisi’nde,resmi internet sitesi adresinin “İhaleler” bölümünde ve EKAP resmi internet sitesi üzerinden dijital olarak incelenebilecek.




