Memur-Sen Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından Karakoyun İl Merkezi’nde, “Kamuda Ücret Reformu İstiyoruz” konulu basın açıklaması düzenlendi. Açıklamaya Memur-Sen’e bağlı çeşitli iş kollarındaki şube başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve sendika üyeleri katıldı.

Basın açıklamasını Memur-Sen Şanlıurfa İl Başkanı ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun yaptı. Coşkun açıklamasında, “Biz kamu görevlileri olarak imtiyaz değil, alın terimizin hakkını istiyoruz. Ayrıcalık değil, kamuda adalet istiyoruz. İşyerlerinde huzur istiyoruz, çalışma barışı geri gelsin istiyoruz. Biz hakkımızdan gayrısını istemiyoruz; memuru, işçisiyle kamuda çalışan herkesin hakkını tam olarak almasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa’da Gençlik İçin Kritik Çağrı: Uyuşturucuya Geçit Yok
Şanlıurfa’da Gençlik İçin Kritik Çağrı: Uyuşturucuya Geçit Yok
İçeriği Görüntüle

Coşkun ayrıca, “Yaşasın Hak, Yaşasın Emek, Yaşasın Adalet, Yaşasın Mücadele… Katkı ve katılım sağlayan tüm başkanlarımıza, yönetimlerine ve üyelerimize canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

Muhabir: ÖMER FARUK AYHAN