Şanlıurfa’da 182 okulda yapılacak TYT sınavı öncesi hazırlıklar tamamlandı. Şanlıurfa’da 3 bin 706 salon sınav için hazırlandı. Alanlarda sınav öncesi ve sonrasında 14 bin üzerinde personelin görev alacağı öğrenildi. Sınav öncesi adaylar ve öğrenciler sınavlara girecekleri okulların önünde bekleyişe geçti. Şanlıurfa’da sınava girecek adaylar değil velilerde sınav heyecanını paylaştı. ÇEAŞ Şanlıurfa Anadolu Lisesi’nde sınav maratonu öncesi adaylar duygularını anlattı.
HEYECANIMI KONTROL EDECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM
Tüm rakiplerime başarılar diliyorum diyerek sözlerine başlayan Şulenur Çevik; “Her öğrenci gibi bende de biraz heyecan var ama sınav anında heyecanımı kontrol edeceğimi düşünüyorum. YKS’ye çalıştım yani öyle düşünüyorum, tüm rakiplerime başarılar diliyorum” açıklamasını kaydetti.
HEYECAN YAPMASINLAR!
YKS adayı Ümmü Gülsüm Derin ise sınav öncesi kendisi gibi adaylara uyarılarda bulundu. Derin; “Tüm öğrencilere başarılar dilerim, inşallah herkes istediği yerde olur. Güzel geçer, heyecan yapmasınlar” dedi.
İLÇEDEN SINAV İÇİN GELDİ
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinden sınava girmek için gelen Üniversite sınavı adayı Zeynep Bakır; “ Heyecanlıyım, herkese başarılar diliyorum, heyecanımı azaltmaya çalışıyorum. Çalıştım ve rakiplerimi eleyeceğimi düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.




