Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde gerçekleştirdiği denetimlerle halk sağlığını tehdit eden unsurlara karşı mücadeleyi sürdürüyor. Denetimlerde tarihi geçmiş tavuk ürünleri ile bozulmuş süt ürünlerine el konularak imha edildi, ilgili işletmeye ise cezai işlem uygulanarak mühürleme tutanağı tutuldu.

Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Satıcı, yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Halkımızın sağlıklı tüketim yapabilmesi için ekiplerimiz sahada tüm gücüyle çalışmalarına devam etmektedir. Denetimlerde tarihi geçmiş tavuk ürünleri ve bozulmuş süt ürünlerine el koyulmuş, bu ürünler imha edilmiştir. İşletmeye cezai işlem uygulanarak mühürleme işlemi yapılmıştır. Halkın sağlığı göz ardı edilemez.”

Zabıta Müdürlüğü, denetimlerin periyodik olarak süreceğini ve halk sağlığını tehdit eden unsurların karşısında kararlılıkla durulacağını belirtti.

DSİ Heyeti Şanlıurfa’daki Taşkın Koruma Çalışmalarını İnceledi
DSİ Heyeti Şanlıurfa’daki Taşkın Koruma Çalışmalarını İnceledi
İçeriği Görüntüle

Muhabir: MENDUH KİRLİ