Şanlıurfa Fuar Merkezi'nde düzenlenen 'Çocuk ve Aile Festivali'nin açılış törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılışa katılan davetliler, eğlence odaklı festivalin düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
ÇİFTÇİ, AİLELERİ FESTİVALE DAVET ETTİ
Açılışta konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, festivalin aile ve çocuklara yönelik olduğunu dile getirerek şöyle konuştu:
"Çocuk işin içinde olursa hayat da rengarenk olur. Güzel bir festival, organizatör şirketi kutluyorum. Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın çok önemli bir desteği var. Zaten bayram tatili, çocuklarımız ve ailelerimiz için bir fırsat, iki hafta sürecek. Buradan tüm Şanlıurfalı hemşerilerimiz, çocuklar, anneleri ve babalarıyla birlikte gelsinler güzel bir zaman geçirsinler. Çocuk dünyası çok farklı bir olay. Eğer güzel anılar olduğunda bu onların gelişimi üzerinde katkılarda bulunacak. Burası birçok oyun ve güzel gösteriye ev sahipliği yapacak. Emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlar ile organizatör firmayı kutluyorum."

AKSOY: FESTİVAL, ŞANLIURFA VE BÖLGEDE İLK
Çocuk ve Aile Festivali'nin Şanlıurfa ve bölgede ilk olma özelliğini taşıdığını vurgulayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ahmet Aksoy ise şunları söyledi:
"Şanlıurfa Fuar Merkezimizde Şanlıurfa'da ve bölgede ilk olma özelliğini taşıyan aile ve çocuk festivali için buluştuk. Bu etkinliğin yapımında emeği geçen organizasyon şirketine ayrıca teşekkür ediyoruz. Bölgede bir ilk olması ve Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip bir il olarak böyle bir organizasyon ve festivalde yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Çocuklar bizim geleceğimiz, aile toplumun temel taşı bu anlamda fuarın hayırlara vesile olmasını diliyorum."
Zengin içeriği ve geniş aktivite alanlarıyla dikkat çeken festival, 3 Haziran'a kadar sürecek. Festival kapsamında düzenlenen etkinlikler, her gün 12.00 – 23.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.



