Şanlıurfa’da Yol Seferberliği Sürüyor! Siverek’te Ulaşım Konforu Artırıldı
Şanlıurfa’da Yol Seferberliği Sürüyor! Siverek’te Ulaşım Konforu Artırıldı
İçeriği Görüntüle

Şanlıurfa ve çevre illerde devam eden yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı güzergâhlarda trafik akışında değişiklikler yaşanıyor. Karayolları ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

ŞANLIURFA-VİRANŞEHİR İSTİKAMETİNE GİDECEK SÜRÜCÜLER DİKKAT!

400-26 kontrol kesim numaralı yolun 4+200-5+200 kilometreleri arasındaki kesiminde, Viranşehir istikameti yönünde üst geçit çalışmalarına devam ediliyor. Söz konusu kesimde yan yol servis yolu yapılmış olup trafik, işaretleme projesine göre servis yoluna aktarılmış durumda. İlgili kesimde trafik akışı bölünmüş yol olarak sağlanıyor.

ŞANLIURFA-MARDİN İSTİKAMETİNE GİDECEK SÜRÜCÜLER DİKKAT!

63-28 K.K. No’lu Ceylanpınar-Kızıltepe Devlet Karayolu’nun 6+700-8+100 kilometreleri arasındaki sağ kesim trafiğe kapatıldı. Bu kesimde trafik akışı sol kesimden çift yönlü olarak sağlanıyor.

Aynı karayolunun 8+300-10+000 kilometreleri arasındaki sol kesim ise devam eden yapım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatıldı. Trafik akışı sağ yoldan çift yönlü olarak sağlanıyor.

TAG Otoyolu’nun 35-39. kilometreleri arasındaki Kuzey Taşıma Gaziantep yönü, 8 Ağustos 2026-7 Ekim 2026 tarihleri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılacak. Ulaşım, Şanlıurfa istikametinden iki yönde kontrollü olarak sağlanacak.

SİVEREK'TEN DİYARBAKIR VE ADIYAMAN YOLUNU KULLANACAK SÜRÜCÜLER DİKKAT!

360-08 K.K. No’lu Diyarbakır-Siverek yolunun 35+900-37+130 kilometreleri arasındaki sağ eksen, yol yapım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatıldı. Söz konusu kesimde trafik akışı tek şeritten çift yönlü olarak sağlanıyor.

Aynı yolun 25+500-27+300 kilometreleri arasındaki sol eksen de yol yapım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım, tek şeritten çift yönlü olarak sağlanıyor.

360-06 K.K. No’lu Adıyaman-Siverek yolunun 1-2. kilometreleri arasındaki kesimde yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik akışı, bölünmüş yolun bir tarafından iki yönlü olarak sağlanıyor.

360-06 K.K. No’lu Siverek-Adıyaman yolunun 7+280’inci kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle trafik akışı tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

360-08 K.K. No’lu Diyarbakır-Siverek yolunun 21+100-23+100 kilometreleri arasındaki sol eksen de yol yapım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatıldı. Bu kesimde trafik akışı tek şeritten çift yönlü olarak sağlanıyor.

Muhabir: Esma Aylun